Valoviikot | Joulutampere | Kukkaisviikot

KukkaisKoira

HHC_logo_RGB_2000x2000KukkaisKoira äänestys on käynnissä!

Tampereen 33. Kukkaisviikot järjestävät kesäisen KukkaisKoira -kilpailun, johon voi osallistua kaikki koirat rotuun, roduttomuuteen, ikään, kokoon tai ulkonäköön katsomatta. Kukkaisviikot toteuttavat KukkaisKoira-kilpailun yhdessä TamSKin kanssa.

Nettiäänestys päättyy 22.7., äänestyksen kuusi (6) eniten ääniä saanutta koiraa kutsutaan Kukkaisviikkojen Lemmikki-päivään Tampereen Keskustorille 27.7., jossa finaaliesittelyt ja KukkaisKoiran valinta.

KukkaisKoiran valitsee ja kukittaa Kukkaistyttö Noora Kalli. Yleisön suosikkikoira ja kaikki kuusi (6) finalistia palkitaan.

KukkaisKoirafinalistit, aakkosjärjestyksessä:

EMMA
Ikää virkeällä ja hymyilevällä veteraanilla on jo reilut 9 vuotta. Iästään huolimatta jaksaa edelleen leikittää nuorempiaan eikä hetkessä vauhti hyydy. Emma nauttii esiintyessään näyttelykehässä. Tätä pohdiskelijaa ei juuri mikään yllätä.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAJ
Pieni ja hurmaava, mutta hyvinkin pippurinen yksi vuotias. Rakastaa pitkiä ulkoilulenkkejä, sekä leikkimistä ja juoksemista. Maailman pienet ihmeet, kuten laineiden liplataus, linnun laulu ja oravien puuhastelu jaksaa ihmetyttää tätä tyttöä, myös erilaiset hyönteiset ovat oikein kiinnostavia ja varteenotettavia saaliita.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIMMI
Pian 7 vuotta, aina hyvällä tuulella ja saa ihmiset hymyilemään, minne ikinä meneekin. Ihmisten ja rapsutusten lisäksi rakastaa leikkimistä, lämpöä ja aurinkoa. Lempileikki on tiputtaa frisbeetä järveen ja käydä pelastamassa se.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

PHILIPPE
Pian 4-vuotias, välillä hieman vallaton tapaus, mutta on kuitenkin hellyydenkipeä joka änkeää iltaisin tyynylle viereen nukkumaan ja on aina valmiina rapsutuksiin. Fksuna koirana oppii nopeasti uusia asioita, vaikka välillä pitää vähän häseltääkin.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SONJA
11 ½ vuotias, nauttii kesästä täysillä näyttäen esimerkkiä, miten päättäväisyydellä ja iloisuudella pääsee elämässä pitkälle. Jokainen päivä on leikkimisen ja hymyn arvoinen!

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VILJO
Pian 2 vuotias, pidän kukkasista, ne saavat minut hyvälle tuulelle ja joskus myös vähän maistan miltä ne maistuvat. Apilat ovat suosikkejani, voikukat tulevat toisena. Viihdyn myös maalla, siellä on kivaa juosta vapaana pitkin peltoja ja metsiä. Olen erityisen hyvä heiluttamaan häntää.

VILJO_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kukkaisviikoilla on täysi käyttöoikeus lähetettyihin kuviin.

Kukkaisviikot toteuttavat KukkaisKoira – kilpailun yhdessä TamSKin kanssa.

image