Valoviikot | Joulutampere | Kukkaisviikot

Kukkaistyttö 2017

 

Sinustako Kukkaistyttö 2017?

Kukkaisviikot järjestetään tänä vuonna 34. kerran. Muutos aikaisempiin vuosiin on siinä, että tapahtuman kesto on pidempi. Pitkin kesää on yksittäisiä Kukkaisviikkoihin liittyviä tapahtumia. Kukkaistytölle se merkitsee monipuolista tehtävää pitkin kesää, osana tapahtuman työryhmää. Käytännössä Kukkaistytön edustustehtäviä ovat Kukkaisviikkojen tapahtumiin osallistuminen, vierailut paikallisissa yrityksissä ja yhteisöissä sekä mediaan liittyvät tehtävät. Kukkaistyttöä tukemassa on joukko eri alojen ammattilaisia.

Kukkaistytön tärkeimpiä ominaisuuksia ovat positiivisuus ja halu oppia uusia asioita. Sosiaalisen median käyttö on Kukkaistytöltä sujuvaa ja kameran edessä toimiminen on luonnollista. Tule mukaan kesäiseen tiimiin tekemään kesäistä tapahtumaa!

Hakemus: vapaa tekstihakemus (max 300 sanaa) yhteystiedoillasi sekä tuore kasvo- ja kokovartalokuva sekä linkit sosiaalisen median tärkeimpiin kanaviisi.

Lähetä hakemuksesi Kukkaistyttö-kilpailuun 3.5. mennessä osoitteeseen kukkaisviikot@tamperetunnetuksi.fi. Lisätietoa myös Kukkaispuhelimesta: 0400-853659.

Kukkaisviikot järjestää Tampere Tunnetuksi ry.

 

Kukkaistyttö 2016 Noora Kalli: 

Kukkaistytto2016_1_small

Kuva: Minna Kaitajärvi.